Bestil tid online på Lægevejen herunder:

Bestil tid

Hvem er vi

Speciallæge Kristian Anthonsen
Kristian er uddannet læge fra 2003, og har arbejdet på forskellige hospitaler i København under sin uddannelse. Er speciallægeuddannet i øre-næse-halssygdomme på Gentofte samt Hillerød Hospital og på Rigshospitalet, hvor han de sidste 5 år har arbejdet som afdelingslæge. Starter i klinikken 2.7.18. 

Speciallæge Peter Schreyer
Peter har været læge siden 1979 og speciallæge i øre-næse-hals fra 1995. Han har drevet øreklinikken i Albertslund de sidste 20 år.

Sygeplejerske Birte Christensen
Birte har arbejdet i en årrække på medicinsk afdeling på Glostrup Hospital og i hjemmeplejen, bl.a. som visiterende og ledende sygeplejerske i Albertslund og Vallensbæk kommune. Har desuden erfaring fra almen praksis.

Lægesekretær Charlotte Lykke Hansen
Charlotte har arbejdet som lægesekretær siden 1990 på forskellige hospitalsafdelinger og bl.a. også på audiologisk afdeling i Roskilde og på øre-næse-halsafdelingen i Køge samt hos en børnelæge.

Narkoselæge Søren Bjørn Lauersen
Søren var overlæge inden han begyndte som fuldtidsbeskæftiget privatpraktiserende narkoselæge. Søren bedøver foruden på Øre-næse-halsklinikken i Albertslund også for en lang række andre klinikker i Storkøbenhavn. Han har igennem årene opbygget en meget stor ekspertise indenfor bedøvelse af børn og voksne til alle de operationer som foretages her i klinikken.

Stud. med.

Der arbejder periodevist også lægestuderende i klinikken, primært som sekretærer.